What to do?

Welke router kies jij?

De kwaliteit van je router heeft invloed op de snelheid van internet. Je kunt het zo zien: je kunt ter voet, met de auto of de Thalys naar Parijs. In alle gevallen kom je aan op je eindbestemming, maar met de Thalys ben je wel een stuk sneller. Wanneer je straks supersnel internet hebt kies dan voor een goede router. Dan is je internet een stuk sneller. Omdat wij er net zoveel belang bij hebben dat jouw internet snel en stabiel is, hebben wij de beste router voor je uitgezocht. Je kunt deze router huren of kopen. Maar als jij een betere hebt; kies dan vooral je eigen. Check wel even of die voldoet aan de juiste specs voor fiber.

Kies jouw optie:

1. Router kopen

De meest voordelige optie:
voor €150,- eenmalig incl. verzendkosten koop je de ZyXEL PMG-5617GA bij je abonnement.
Zo houd je jouw maandlasten laag.

2. Router Huren

De meest flexibele optie: huur voor €3,- per maand de ZyXEL PMG-5617GA bij je abonnement.
Zeg je jouw abonnement op? Dan stuur je de router weer terug!

3. Eigen router

Je bent natuurlijk ook vrij om je eigen router te kiezen. Zorg wel dat deze een WAN Ethernet poort 1Gbps bevat en dat er een stopcontact in de buurt van je router is voor het plaatsen van de converter.*

* Kies je voor een eigen router, dan heb je een converter nodig á € 37,50.

Beste keuze: ZyXEL PMG5617GA

Wij kiezen onze hardware met zorg uit want wij willen – net zoals jij – zo min mogelijk storing en zoveel mogelijk uptime. Wanneer je onze router kiest ontvang je de Zyxel PMG5617GA. Wij hebben in de loop der jaren aardig wat routers getest en dit is de beste i.c.m. met het netwerk. Bovendien biedt onze router de mogelijkheid tot rechtstreekse verbinding met de fiberkabel en kan die de hoge snelheid aan. En dat is een optie die veel andere routers op dit moment nog niet kennen. De router die wij er bij kunnen leveren is by far de beste en die kun jij huren voor een bedrag van €3,- per maand. Wil je graag je maandkosten laag houden? Dan kun je deze kopen voor €150,- inclusief verzendkosten.