1 Gigabit Glasvezel internet in

Geel

Check mijn woning

Door je postcode en huisnummer in
te vullen zie je direct of wij kunnen leveren op jouw adres.

Deze gegevens gebruiken wij om te checken of jouw woning binnen ons aansluitgebied valt.

Meer weten over fiber in Geel?

 

Het pakket:

  • 1 Gigabit
  • Internet Only
  • Vast IP-adres
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Keuze eigen router of
    router huur à € 3,- p/m

€49,95

p/mnd

contractduur 6 maanden

Allemaal tegelijk online zonder happeringen

Met fiber is het mogelijk, ongelimiteerde snelheid! Lekker snel streamen, gamen of werken in de cloud? We’ve got your back! Met fiber hoef je nooit meer te treuren om een trage verbinding met haperingen en/of vertragingen. Ook hoef je geen rekening meer te houden met je buren die ook online bezig zijn, omdat je met fiber een eigen verbinding krijgt waarop je oneindig veel kunt doen. Alvast aanmelden? We welcome you!

Wat gebeurt er als er fiber wordt
aangelegd in Geel?

Bekendmaking
Fiber in je buurt

Fiberklaar laat weten of er genoeg inschrijvingen gedaan zijn in de fiber campagne om fiber te gaan aanleggen.

Fiber word aangelegd

De graafwerkzaamheden beginnen, je kan de ploegen  tegenkomen in de wijk.

De technieker ben jezelf, da's handig!

Wanneer je het fiberkastje in huis hebt gekregen kun je ons doe-het-zelf pakket ontvangen.

De voordelen van RapidXS

Dat is slim bekeken. Want dat is supersnel en betrouwbaar internet voor iedereen.
Voor een verrassend normale prijs.

Stabiel en betrouwbaar
internet via glasvezel

Een vast IP-adres is de basis voor een stabiel netwerk en deze krijg je er bij RapidXS altijd bij!

Betaal niet voor overbodige extra's

Bij RapidXS ben je niet verplicht allerlei overbodige en dure extra’s af te nemen. Streamingdiensten zijn er genoeg om zelf uit te zoeken.

Allemaal tegelijk online
zonder haperingen

Supersnel en ongelimiteerd internet voor de beste prijs. Lekker snel streamen, gamen of werken in de cloud!

FAQ

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nu tijdens de vraagbundeling van Fiberklaar ligt er nog geen fiber in de grond. De vraagbundeling is er om te kijken of er genoeg interesse is voor fiber. Via de postcode check kun je kijken of jouw adres in de vraagbundeling valt en of je alvast een abonnement kunt afsluiten. Zodat je zeker bent van een aansluiting als de vraagbundeling gehaald is. 

Fiberklaar wil het voor iedereen mogelijk maken om een kosteloze aansluiting te krijgen. Als je je aanmeld tijdens de fibercampagne bij een service provider (RapidXS) dan is de aansluiting volledig gratis. 

Wanneer je hebt besteld krijg je binnen 5 werkdagen bericht van ons. In principe kan de glasvezelverbinding binnen circa 14 dagen worden opgeleverd wanneer de glasvezel is aangelegd. Indien je gewenste opleverdatum verder vooruit ligt, is dat dus later. Wanneer je kiest voor een eigen router maken  sturen we een converter op. Dit is een klein kastje die de glasvezel omzet naar ethernet. Wanneer je kiest voor onze router (dit raden wij aan) sturen wij de router op en ontvang je een doe-het-zelf-kit zodat je zo snel mogelijk internet hebt.

Je hebt een geschikte router nodig. Wij adviseren onze router te kiezen. Wij hebben verschillende routers getest en de router die wij er bij kunnen leveren is het beste uit de test gekomen. Je kunt ook een eigen router kiezen, let op: de router moet een WAN Ethernet poort 1Gbps bevatten. Indien je daarvoor kiest sturen we een converter op die de glasvezel omzet naar ethernet. 

Fiberklaar is de netwerkbeheerder; zij leggen het fiber netwerk aan. RapidXS is een service provider die diensten over fiber kan leveren.